dijous, 18 d’abril del 2019

Fitxa d'inscripció de els Colònies 2019

Hola famílies!

Cada cop són més a prop les inscripcions de les Colònies 2019. Us recordem que tindran lloc el 22 d'abril i el 27 d'abril de 18h a 20h en els dos casos i que el dia 23 d'abril serem tot el dia a l'esplai venent roses i atenent-vos per si voleu fer la inscripció també. Teniu tota la informació ampliada a la pestanya corresponent d'aquest blog.

Us deixem en aquest link la fitxa d'inscripció de les colònies d'aquest any:
 https://drive.google.com/file/d/1H4s199GFCifEqGlSFfwRyrCpGtffSzD2/view?usp=sharing 

Els dies de formalització de la inscripció les tindrem buides a l'esplai perquè les pogueu omplir, però us les donem per si les voleu portar ja plenes. Cal que estiguin TOTS els camps plens i signats (compte amb la part del cotxe que es troba a la part baixa de la primera cara i la vam incorporar l'any passat!). Pel que fa als medicaments, encara que els vostres fills no prenguin cap medicació necessitem el vostre permís per poder-los donar alguna medicació en cas que així el metge ens ho indiqui o en cas de tenir febre o trobar-se malament. 

Ens veiem molt aviat! 📺📻🔎

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Informació segona reunió de Colònies

Hola famílies! Dissabte 1 de juny vam celebrar la segona reunió de les Colònies 2019 , que, com sabeu, s'anomenen "Orígens: re...